Vilkår og betingelser

1. Betingelser

Ved at bruge smartbets.com accepterer du at følge de følgende vilkår og anvendelsesbetingelser. Der er kun 10 vilkår og betingelser - vi vil gerne holde det klart og simpelt for vores brugere. Først og fremmest vil vi minde dig om at du er ansvarlig for at overholde de relevante love og regler der gælder i det land, du bor i. Desuden vil vi minde dig om, at alt det gode indhold og de værktøjer du finder på smartbets.com er produceret af os, og er beskyttet af ophavsretten. Og det er alt den juridiske snak vi skal igennem.

2. Brugerlicens

Du kan frit benytte alt indholdet på smartbets helt gratis. Du skal også være velkommen til at genudgive eller dele noget af vores indhold på andre hjemmesider eller på sociale medier. Alt vi beder dig om er, at linke tilbage til den oprindelige kilde. Vi ønsker at vores indhold skal komme ud til så mange som muligt, så genudgiv og del endelig vores indhold - husk bare at linke tilbage til os.

3. Begrænsninger

Vi tilskynder og fremmer den individuelle ansvarlighed for vores medlemmer og brugere. Med denne filosofi in mente, vil vi minde dig om at smartbets ikke er ansvarlig for skader eller tab som er lidt som følge af brug af vores indhold eller manglende evne til at benytte vores indhold korrekt. Ja, vi dækker vores ryg. Men det er vi nødt til. Det går begge veje og selvom vi er sikre på at vores indhold er uovertruffen, afhænger det også af dets anvendelse. Vi er dog sikre på at du vil bruge indholdet på vores side på fornuftig og ansvarlig vis.

4. Ændringer og trykfejl

Okay, tid til bekendelse. Nogle gange laver vi fejl. Det kunne være en teknisk fejl, en trkyfejl, eller måske endda en fotografisk fejl (bare rolig, vi er heller ikke helt sikre på hvordan en fotografisk fejl ville se ud). Og ja, noget af vores indhold kan være forældet eller ufuldstændigt. Vi vil bestræbe os på at sikre at dette ikke sker, men til tider vil det ske. Industrien er i konstant bevægelse, og ændrer sig hele tiden. Hvis du støder på noget på smartbets, som trænger til en opdatering eller hvis du føler noget er ufuldstændigt, så tøv ikke med at gøre os opmærksomme på det. Vi vil rette fejlene hurtigst muligt.

5. Links

SmartBets er en travl hjemmeside med masser af godt indhold og vi linker også til mange andre sider. Selvom vi måske godkender det indhold vi linker direkte til, betyder det ikke at den godkendelse gælder for resten af den pågældende hjemmeside. Der kunne meget vel være noget indhold på en side, som vi linker til, som vi ikke er enige i, eller som måske endda er i strid med vores dedikation til vores principper om lighed og anti-diskrimination. Internettet er det vilde vesten, men det ved du sikkert allerede.

6. Ændringer i vilkår for anvendelse

Der kan være tider hvor vi ønsker at opdatere disse regler og vilkår. Det vil højst sandsynligt ikke ske særlig tit, men da internettet og betting-industrien hele tiden udvikler og ændrer sig, vil der være tilfælde hvor vi bliver nødt til at lave ændringer.

7. Emails

Vi vil gerne holde vores brugere og medlemmer opdaterede om hvad der sker hos smartbets. Den bedste måde at holde dig opdateret omkring ny eller vigtig information er ofte via email. Men bare rolig - din email adresse er sikker hos os. Vi giver den ikke videre til andre. Hvis du ikke længere ønsker at modtage emails fra os, kan du selvfølgelig melde dig fra vores email-liste via det link du finder i alle emails, som du modtager fra din smartbets profil. Men hvorfor skulle du ønske at fratage dig selv at modtage opdateringer omkring alle de glimrende nye smartbets funktioner lige så snart de lanceres? Det ville da være en dårlig idé, ikke?

8. Cookies

Vi bruger Eloqua på SmartBets til at personliggøre den måde, vi kommunikere med dig på. Når du første gang besøger SmartBets, vil en cookie blive gemt din browser. Denne cookie bruges herefter til at tracke de sider, du besøger under hver session. Selvom denne cookie kan blive anvendt mange steder, vil de oplysninger, der indsamles på SmartBets kun være synlige for Better Collective, og de vil ikke blive delt med nogen tredjepart, herunder Eloqua eller andre brugere af Eloqua.

Selvom denne cookie ikke indeholder nogle personlige oplysninger om dig specifikt, hvis du vælger at udfylde en formular eller login på vores side, så vil vi forbinde dine personlige oplysninger (herunder men ikke begrændset til det operativsystem, som du bruger, din IP-adresse, cookie oplysninger, besøgstidspunkter, klikstrømsoplysninger) med de browseroplsyninger, der er tilknyttet til denne cookie i din browser. Disse oplysninger indsamles kun, imens du er på SmartBets eller en anden hjemmeside, der ejes af Better Collective, såsom bettingexpert, men vi kan ikke og vil ikke indsamle informationer fra andre hjemmesider, du har besøgt, som ikke ejes af Better Collective.

Vi bruger også tredjeparts cookies samt analyse- og optimeringsværktøjer til at indsamle anonymiseret oplysninger omkring vores brugere. Vi bruger herefter disse oplysninger til at forbedre vores service til dig, såsom at vælge, hvordan vi bedst kan kommunikere med dig og skræddersy det indhold, som vi kommunikerer ud til dig, så det tilpasses efter de interesser, som du tidligere har givet udtryk for - såsom dine yndlings tippere, sportsgrene og ligaer, eller til at vælge de tilbud og kampagner, som vi tror, du muligvis vil være interesseret i.

Disse cookies giver os ligeledes anonyme oplysninger omkring dit valg af browser, geografiske oplysninger, henvisninger, operativ system, besøgstidspunkter og antal sidevisninger. Dette hjælper os til at producere mere af det indhold, som du holder af. Ved at benytte dig af SmartBets.com accepterer du, at vi kan gøre brug af disse cookies.

9. Ansvarsfraskrivelse

Smartbets.com kan ikke drages til ansvar for eventuelle tab, som følge af brug eller misbrug af oplysninger fra denne side, uanset tabets omfang. Vi garanterer ikke, at brugere vinder væddemål, og er derfor heller ikke ansvarlig for tab på baggrund af informationer på denne side. SmartBets opererer ikke som bookmaker, men fungerer blot som samarbejdspartner til betting operatørerne. For at placére et væddemål må brugeren tilmelde sig hos en bookmaker i henhold til dennes regler og vilkår.

SmartBets har ingen tilknytning til de sportshold, der vises på vores hjemmeside. Vi hævder ingen ophavrettigheder på de billeder, der anvendes på siden, medmindre andet er angivet. Alle billeder har copyright hos deres retmæssige ejere. Hvis du finder et billede på denne side, der tilhører dig, og du ikke ønsker at have det vist på vores side, så bedes du sende en email til os med et link til billedet, og det vil herefter blive fjernet omgående.

smartbets.com ejes af Better Collective A/S, Toldbodgade 12, Baghuset 2. sal, 1253 København, Danmark. CVR 27652913. For yderligere oplysninger kontakt os venligst via denne kontaktformular.

×

Vil du have dit eget gratis fodbold betting feed?

Tilpas dit feed ved at følge flere:
  • Hold
  • Ligaer

Godt valg! Du er nu på forkant med alle de bedste :name: tilbud. Lad os tilføje nogle flere præferencer for at skræddersy din SmartBets oplevelse.

Du følger :name: Lad os tilføje nogle flere præferencer for at skræddersy din SmartBets-oplevelse.

Opsæt mine præferencer

Har du allerede en bruger? Log ind
SmartBets er certificeret partner med . Spil via SmartBets overvåges af .
Menu
Søg
Log ind på SmartBets

Har du ikke en bruger? Opret
Opret dig hos SmartBets

Ved tilmelding accepterer du SmartBets Vilkår og betingelser og Fortrolighedspolitik
Kupon

Spil direkte hos din bookmaker via SmartBets.

Tilføj et væddemål for at komme i gang.