Privatlivspolitik

Dit privatliv er vigtigt for os, og med dette for øjet, har vi udviklet denne privatlivspolitik, for at du bedre kan forstå, hvordan vi indsamler, anvender, kommunikerer og gør brug af personlige oplysninger. Vi forpligter os til at opretholde og anvende disse principper for at sikre, at fortroligheden af dine personlige oplysninger er beskyttet og sikret.

Du har adgang til dine personlige oplysninger gennem dine indstillinger på SmartBets. Her kan du anmode om ændringer til dine personlige oplysninger. Hvis du har spørgsmål vedrørende dine personlige oplysninger, så tøv ikke med at kontakte os via support formularen på SmartBets eller kontaktformularen i vores apps.

Cookies

Vi bruger cookies hos SmartBets. Formålet med cookies er at indsamle anonyme informationer om vores brugere for at forbedre brugeroplevelsen (f.eks. ved at huske login oplysninger osv.) og gøre hjemmesiden bedre. De cookies, vi bruger, er Google Analytics, Visual Website Optimizer, og bruger login sessioner på smartbets.com.

Disse cookies giver os anonyme informationer om browser type, geografi, henvisning, operativsystem, besøgstid og antal sidevisninger. Du kan se alle cookie detaljer vedrørende din specifikke computer her. Når du bruger smartbets.com accepterer du, at vi må bruge disse cookies.

×

Vil du have dit eget gratis fodbold betting feed?

Tilpas dit feed ved at følge flere:
  • Hold
  • Ligaer

Godt valg! Du er nu på forkant med alle de bedste :name: tilbud. Lad os tilføje nogle flere præferencer for at skræddersy din SmartBets oplevelse.

Du følger :name: Lad os tilføje nogle flere præferencer for at skræddersy din SmartBets-oplevelse.

Opsæt mine præferencer

Har du allerede en bruger? Log ind
Smartbets is certified partner of . Betting via Smartbets is monitored by .
Menu
Søg
Log ind på SmartBets

Har du ikke en bruger? Opret
Opret dig hos SmartBets

Ved tilmelding accepterer du SmartBets Vilkår og betingelser og Fortrolighedspolitik
Kupon

Spil direkte hos din bookmaker via SmartBets.

Tilføj et væddemål for at komme i gang.