Privatlivspolitik

Hvilke informationer kan du læse om i denne privatlivspolitik?

Introduktion

Datatyper og grunde til behandling
Identifikationsdata
Optagelser
Private vaner og interesser

Vores brug af cookies

Hvordan vi beskytter dine data

Dine rettigheder
Ret til information
Ret til adgang
Ret til berigtigelse
Ret til at blive slettet (ret til at blive glemt)

Ret til at begrænse behandling
Ret til at protestere mod behandlingen af dine data
Ret til ikke at være udsat for automatiseret beslutningstagen
Ret til dataoverførbarhed
Ret til at inddrage samtykke (fravalg)
Ret til at indgive en klage
Hvordan du udøver dine rettigheder

Tilbageholdelse af data

Hvem dine personoplysninger kan blive delt med

Overførsel af dine data til tredjelande

Slutnoter

Introduktion

En SmartBets bruger (‘dig’) kan dele information og meninger om sportskampe, søge efter tips, se kampstatistikker, læse anmeldelser af bookmakere og få informationer omkring free bets (‘services’). Du kan også oprette forbindelse til din bookmaker-konto for at placere væddemål. Flere informationer om vores services er tilgængelig i vores Vilkår og Betingelser. Når du bruger vores services, deles nogle af dine personoplysninger med os.

Denne privatlivspoltik er vigtig for dig i henhold til at forstå, hvordan dine personoplysninger indsamles, bruges, konsulteres eller på anden vis behandles, når du bruger www.smartbets.com (‘SmartBets’).

Denne privatlivspolitik gælder for behandlingen af dine personoplysninger på SmartBets, og ikke for behandlingen af data, som kan forekomme på andre tjenester og hjemmesider. Ejeren af SmartBets (‘vi’, ‘os’, ‘vores’) er:

Better Collective A/S

Toldbodgade 12

1253 København K (Hovedstaden)

Danmark (DK)

CVR. 27652913    

Denne privatlivspolitik er gældende fra december 2018.

Datatyper og grunde til behandling

Vi kan behandle forskellige kategorier af dine personoplysninger for at kunne tilbyde og yderligere udvikle vores services, forbedre din brugeroplevelse, såvel som at sikre og bevare SmartBets’ faste funktionalitet.

Flere informationer om formålene og grundene til behandling af dine data kan findes nedenfor.

Identifikationsdata

Personligt identificerbare informationer (Personal Identifiable Information "PII") - Hvis du opretter en konto hos SmartBets, så behandler vi din e-mail adresse, brugernavn, for- og efternavn (hvis opretter dig med din social netværksprofil), ID, som tildeles af vores system samt ID, fra den bookmaker, du vælger at oprette forbindelse til. Vi kan også behandle informationer om din adresse, by og land, hvis du vælger at tilføje dette til din profil.

Dine personligt identificerbare informationer behandles så vi er i stand til at adskille dig fra andre brugere hos SmartBets. Din email-adresse bruges så vi kan kommunikere med dig angående ændringer til din konto eller vores services, såvel som at sende nyhedsbreve og push-notifikationer efter dit samtykke. Det er dit valg hvorvidt du ønsker at afsløre dit rigtige fornavn, efternavn, adresse, telefonnummer og mobilnummer. Disse informationer kan bidrage til personaliseringen af din brugerkonto og udvikling af dine kommunikationskanaler med os.

Elektroniske identifikationsdata - Når du logger på SmartBets, behandler vi IP-adressen for den enhed du bruger, den type og version af browser og operativsystem du bruger, samt tidspunktet du logger på. Hvis du er logget på via et socialt netværk, vil de generere 'sociale tokens', der fungerer som dine godkendelsesdata, som vi behandler, når du logger på SmartBets via sociale netværk. Vi kan også behandle adgangstokens fra din bookmaker-konto, der bekræfter, at bookmakeren har godkendt dig.

Vi behandler IP-adressen på den enhed som du benytter for at gøre det muligt at skabe kommunikation mellem din enhed og vores server, og for at bestemme din omtrentlige geolokation, som kan blive yderligere brugt til at skræddersy services (for eksempel for at forsyne dig med passende indhold til det sprog du har valgt og gamling-relateret indhold der er lovligt i dit land). Din omtrentlige lokation kan også blive brugt til analytiske formål. Mere information om hvordan vi behandler dine data for analytiske formal kan findes i vores cookie-politik.

Behandlingen af detaljer omkring browseren og det operativsystem som du benytter kan være nødvendigt for at sikre den faste udbydelse af vores services til dig. Vi kan også få brug for disse data for at kunne løse tekniske problemer, hvis de skulle opstå.

Hvis du logger ind via sociale netværk, vil ‘sociale tokens’ (tilfældige rækker af tegn) blive genereret og derefter brugt til godkendelsesformål. Når du forbinder til din bookmaker-konto med SmartBets, kan vi behandle din adgangs-token, da dine handlinger hos SmartBets kan påvirke din bookmaker-konto.

Optagelser

Billeder - du kan vælge at uploade et profilbillede til din konto. Det kan være et billede af dig eller ethvert andet billede som du ønsker skal være forbundet med din konto. Hvis du opretter dig med en social netværksprofil, trækker SmartBets automatisk dit profilbillede fra din sociale netværksprofil, og gør dette til dit SmartBets profilbillede. Vi kan opbevare dit profilbillede for at gøre det muligt at personalisere din profil på vores hjemmeside.

Private vaner og interesser

Hvis du ønsker det, kan du vælge dine yndlingshold, ligaer, bookmakere og markeder, som vil blive fremhævet i oddssammenligninger. Du kan også på forhånd bestemme en standardindsats for dine væddemål såvel som et standard oddsformat.

Hvis du placerer et væddemål via en forbundet bookmaker-konto, behandler vi oplysninger om dine spillevaner, som f.eks. sportsgrene, ligaer og hold du spiller på, hvilken valuta du bruger, datoer for placerede væddemål osv.

Hvis du vælger at modtage nyhedsbrevet eller push-notifikationer fra SmartBets vil vi opbevare informationer relateret til dette.

Vi behandler informationer om dine favorithold, ligaer, sportsgrene og markeder for at kunne tilbyde dig et personaliseret feed med kampe som du kunne være interesseret i.

Vi behandler informationer om hvordan du placerer væddemål for at kunne gøre det muligt for dig at placere et væddemål på din bookmaker-konto, såvel som at måle hvilke typer af bettingmarkeder og ligaer du foretrækker. Disse informationer kan hjælpe os med at tilbyde mere relevant indhold på vores hjemmeside.

Informationer om dine personlige interesser er behandlet for at kunne genkende dine personlige præferencer og skabe din profil, som kan blive brugt til kommercielle kommunikationsformål. Til dette formål kan vi benytte markedsføringsplatforme, som er forklaret i flere detaljer i vores cookie-politik. Hvis du ikke ønsker at være udsat for automatiseret beslutningstagen, herunder profilering, så tjek venligst underafsnittene “ret til at protestere mod behandlingen af dine data” og “ret til ikke at være udsat for automatiseret beslutningstagen” under sektionen “dine rettigheder” i denne politik for mere information.

Vores brug af cookies

Enhver browser, der besøger vores hjemmeside, vil modtage cookies fra os. Vi bruger cookies, fordi vi ønsker at give den bedst mulige oplevelse til alle, der besøger vores hjemmeside.

Ved brug af cookies behandler vi standard internet-loginformationer og detaljer om vores besøgendes adfærdsmønstre. Brugen af cookies giver os mulighed for at forbedre sidenavigation, analysere adfærden for alle, der besøger vores hjemmeside, fremme vores produkter og levere indhold fra tredjeparter. For at lære mere om vores brug af cookies bedes du læse vores Cookiepolitik.

Hvordan vi beskytter dine data

Vi indsamler eller opbevarer ikke personoplysninger i længere tid end nødvendigt til de formål der er forklaret ovenfor.

Vi bruger tekniske og organisatoriske foranstaltninger i overensstemmelse med god industripraksis for at sikre tilstrækkelig sikkerhed for dine personoplysninger mod tilfældige eller ulovlige tab, ændringer, tyveri, uautoriseret deling eller adgang, uautoriseret brug og alle andre former for ulovlig behandling.

Vi behandler kun data, som vi virkelig har brug for og kun til aftalte formål. Vi gør vores bedste for at holde dine data opdaterede, og vi opbevarer dem sikkert. Vi behandler ikke dine data i længere tid, end det er nødvendigt til de formål, for hvilke data er behandlet.

Adgang til dine personoplysninger er begrænset til kun autoriserede medarbejdere hvis viden omkring data er nødvendig for at kunne tilbyde en nødvendig service til dig. De behandler dine oplysninger på en fortrolig måde, hvilket forhindrer dem i at dele data med tredjeparter uden passende grunde til at gøre dette.

Dine rettigheder

Som defineret under EU’s Persondataforordning (‘GDPR’), betyder det at være et dataemne at du er berettiget til alle de følgende rettigheder:

Ret til information

Du har ret til at blive forsynet med visse informationer omkring behandlingen af dine personoplysninger og dit forhold til os. Dette inkluderer vores identitet og kontaktdetaljer, grundene eller formålene med at behandle dine personoplysninger, den juridiske basis for at gøre dette, modtagere af dine data (især hvis de er bosat i tredjelande) og andre relevante informationer der er nødvendige for at kunne sikre en fair og gennemsigtig behandling af dine personoplysninger.

Ret til adgang

Du har ret til at få en bekræftelse fra os om hvorvidt personoplysninger om dig bliver behandler, og hvor det er tilfældet, at bede om adgang til personoplysningerne.

Ret til berigtigelse

Du har retten til at bede os om at slette unøjagtige personoplysninger om dig. Under hensyntagen til formålet med databehandlingen har du ret til at have ufuldstændige personoplysninger gjort fuldstændige og at få upræcise oplysninger rettet.  

Ret til at blive slettet (ret til at blive glemt)

Under begrænsede omstændigheder har du retten til at anmode om, at vi sletter informationer, som vi besidder om dig:

Vi er fritaget fra dette krav hvis det er umuligt at overholde eller hvis det kræver uforholdsmæssigt stor indsats at overholde.

Ret til at begrænse behandling

Du har retten til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger under følgende omstændigheder:

Ret til at protestere mod behandlingen af dine data

Du har til enhver tid retten til at gøre indsigelse i vores behandling af dine data, herunder profilering, af grunde, der vedrører din særlige situation. Ved din indsigelse vil vi ophøre med at behandle dine data, medmindre vi kan demonstrere overbevisende legitime grunde til at fortsætte behandlingen, som tilsidesætter interesserne for dine grundlæggende friheder og rettigheder, eller hvis yderligere behandling er nødvendig for at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav.

Ret til ikke at være udsat for automatiseret beslutningstagen

>Du har ret til at gøre indsigelser mod vores behandling af dine data til automatiseret beslutningstagen, herunder profilering, hvor sådanne behandlinger producerer juridiske resultater der vedrører dig eller på lignende måder påvirker dig væsentligt. Efter din legitime indsigelse vil dine personoplysninger ikke længere blive behandlet til automatiseret beslutningsragen. Du har også ret til at bede om menneskelig indgriben i forhold til automatiseret beslutningstagen omkring dig.

Ret til dataoverførbarhed

Under visse omstændigheder har du retten til at modtage dine personoplysninger, som du har givet os, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dvs. i digital form). Du har også ret til at anmode om en overførsel af disse data til en anden enhed uden hindring fra os, hvis en sådan overførsel er teknisk mulig.

Ret til at inddrage samtykke (fravalg)

Vi er afhængige af dit samtykke for at sende dig nyhedsbreve via email og push-notifikationer der indeholder nyheder og statistikker om kommende kampe såvel som de seneste nye freebets-tilbud fra bookmakere, som vi er partnere med.

Du kan til enhver tid inddrage dit samtykke uden at give os nogen grund til det og uden at det koster dig noget. For at fravælge at modtage nyhedsbreve via emails fra os, skal du klikke på afmeldings-linket der findes nederst på alle de emails du modtager fra os.

Du kan slå push-notifikationer fra via dine browser-indstillinger. Besøg venligst denne hjemmeside for mere detaljerede instruktioner om hvordan du kan fravælge Web Push.

Inddragelsen af dit samtykke påvirker ikke lovligheden af forarbejdningen på baggrund af dit samtykke før det trækkes tilbage. Efter dit samtykke er trukket tilbage, vil vi ikke længere være i stand til at dele de seneste nyheder og tilbud med dig.

Ret til at indgive en klage

Du har ret til at indgive en klage til din lokale databeskyttelsesautoritet. Den relevante databeskyttelsesautoritet i et EU-medlemsland kan være bestemt enten af stedet for din bopæl eller stedet hvor den påståede krænkelse fandt sted.

Da vi er etableret i Danmark, kan du vælge at kontakte Datatilsynet.

Hvordan du udøver dine rettigheder

Hvis du har nogen spørgsmål eller er i tvivl om noget i forhold til behandlingen af dine personoplysninger hos SmartBets, eller hvis du ønsker at udøve nogen af dine ovenstående rettigheder, så send os venligst en email via [email protected].

Tilbageholdelse af data

Vi opbevarer dine data i en database, selv hvis du sletter din konto. I dette tilfælde vil data fra din profil ikke blive delt offentligt. Hvis du vil have dine personoplysninger slettet fra vores systemer, kan du sende en anmodning om sletning ved at benytte den proces der blev beskrevet i det ovenstående afsnit.

Hvem dine personoplysninger kan blive delt med

Vi vil muligvis dele dine data med tredjeparter. Tredjeparter er kategoriseret som følger:

Overførsel af dine data til tredjelande

Vi kan overføre dine personoplysninger uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde for at kunne tilbyde vores tjenester regelmæssigt og/eller videreudvikle vores tjenester. Vi tager alle vores foranstaltninger i forhold til hvem der modtager dine personoplysninger, for at sikre et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau og passende sikkerhedsforanstaltninger, som er defineret i den gældende databeskyttelseslov, og især GDPR er implementeret.

Dine personoplysninger kan overføres til modtageren baseret i et land, som Europa-Kommissionen anser for at have et tilstrækkeligt niveau af databeskyttelse. Du kan få flere oplysninger om lande med et passende beskyttelsesniveau her.

Hvis dine data overføres til en modtager, der er baseret i USA, så forsøger vi at overføre dine data på den måde, der er fastsat af Privacy Shield-mekanismen. Mere om Privacy Shield-mekanismen er tilgængelig her.

Vi vil indgå dataovervågningsaftaler efter behov med modtagere af dine data hvor det er nødvendigt. Disse inkluderer standardkontraktsklausuler udstedt af Europa-Kommissionen, og det vil forpligte modtageren til at yde et passende beskyttelsesniveau og gennemføre passende beskyttelsesforanstaltninger, som defineret i gældende lov om databeskyttelse, og især GDPR, med hensyn til behandlingen af dine personoplysninger.

Slutnoter

Denne privatlivspolitik kan blive ændret fra tid til anden.

Væsentlige ændringer er dem, der påvirker dine rettigheder, forpligtelser og tilstand med hensyn til beskyttelse og behandling af dine personoplysninger. De væsentlige ændringer kan omfatte (men er ikke begrænset til) lancering af nye tjenester, tilføjelse af nye teknologier og behandling af dine personoplysninger til nye formål. Skulle vi foretage væsentlige ændringer til vores privatlivspolitik, vil vi sørge for at give dig besked gennem vores tjenester eller på anden vis, og samtidig give dig muligheden gennemgå ændringerne før de kommer til at træde i kraft. Du vil blive bedt om at godkende behandlingen af dine personoplysninger i overensstemmelse med den opdaterede privatlivspolitik. Hvis du ikke accepterer dette, vil du ikke kunne bruge din konto og tjenester, der er tilgængelige for registrerede brugere.

Hertil kommer, at vi fra tid til anden vil foretage mindre ændringer i privatlivspolitikken. Mindre ændringer påvirker ikke dine rettigheder, forpligtelser og tilstand med hensyn til beskyttelse af dine personoplysninger. Denne type af ændringer kan omfatte (men er ikke begrænset til) organisatoriske og grammatiske ændringer i privatlivspolitikken for at gøre vores politik nem at læse. Hvis du fortsætter med at bruge vores tjenester, efter at vi har offentliggjort den opdaterede privatlivspolitik med kun mindre ændringer, betyder det at behandlingen af dine personlige data er underlagt den opdaterede privatlivspolitik med kun små ændringer.

×

Vil du have dit eget gratis fodbold betting feed?

Tilpas dit feed ved at følge flere:
  • Hold
  • Ligaer

Godt valg! Du er nu på forkant med alle de bedste :name: tilbud. Lad os tilføje nogle flere præferencer for at skræddersy din SmartBets oplevelse.

Du følger :name: Lad os tilføje nogle flere præferencer for at skræddersy din SmartBets-oplevelse.

Opsæt mine præferencer

Har du allerede en bruger? Log ind
SmartBets er certificeret partner med . Betting via SmartBets kontrolleres af .
Søg
Log ind på SmartBets

Har du ikke en bruger? Opret
Opret dig hos SmartBets

Ved tilmelding accepterer du SmartBets Regler og vilkår og Privatlivspolitik Spil ansvarligt
Kupon

Spil direkte hos din bookmaker via SmartBets.

Tilføj et væddemål for at komme i gang.