Odds På Dagens Kampe

Populære ligaer

Premier League
Bundesliga
Ligue 1
Serie B
Belgian First Division A
First League
3.00 1 3.10 x 2.45 2
Non League Div One
Leinster League
LOI Premier Division
Serie C - Group B
Championship
Championship Playoffs
Primera División Clausura
LOTTO Ekstraklasa
Primeira Liga
Prva Liga
LaLiga2
Synot liga
Cymru Alliance
Welsh Premier League
Premier Division
Premier League
Professional League
2.40 1 3.40 x 2.88 2
2.05 1 3.60 x 3.30 2
Erste Liga
CBF Brasileiro U20
FIFA Women`s World Cup - Qualification - Group 6
Spain 1a Nacional Women
19.50 1 9.50 x 1.05 2
Tercera Division
1.50 1 4.60 x 6.00 2

Fodbold Betting Odds

Bettingbranchen er i stor vækst og nye bookmakere kommer hele tiden til Danmark. Det betyder også at udvalget af odds på fodboldkampe er enormt, og du kan spille hos adskillige velrenommerede og anerkendte bookmakere. Uanset hvilken liga, kamp eller bettingmarked du vil spille på, finder du de bedste odds til dagens kampe her hos SmartBets.

Hos SmartBets finder du de bedste odds på en lang række forskellige spiltyper, så uanset om du leder efter odds på 1X2, asian handicap, antal mål eller nogle af de mere eksotiske spilvarianter, finder du de bedste odds her hos SmartBets.

SmartBets viser dig hvilke bookmakere der tilbyder de bedste odds på det specifikke bettingmarked du vil spille på. Der er ingen grund til at browse rundt hos forskellige bookmakere, da SmartBets giver dig en liste med de bedste fodbold-odds på tværs af et væld af markeder. Det giver dig et nemt overblik over hvilke bookmakere, der kan tilbyde bedst værdi på det udfald du vil spille på.

Sådan Koncerterer Man Odds

Fodbold-odds kan præsenteres på forskellige måder. De to mest benyttede formater er decimalodds og brøker. Odds udtrykt som brøker er den mest traditionelle måde at præsentere odds på, men decimalodds er blevet mere populært at bruge. Uanset hvordan du foretrækker at læse odds, finder du det hos SmartBets. Her på siden kan du nemlig selv vælge hvordan oddsene skal præsenteres, så du kan selv vælge om du vil se decimaler, brøker eller moneyline odds.

Decimal Odds

Decimal odds er, som navnet indikerer, odds der er præsenteret i decimalform. For eksempel ville oddsene for en kamp mellem Manchester City og Tottenham blive præsenteret i decimalform således:

 Manchester City 2.00
Uafgjort 3.40
Tottenham 3.90

Decimalodds viser hvad din gevinst bliver hvis du placerer et væddemål på et udfald, og du rammer rigtigt. Vi uddyber dette mere detaljeret længere nede på siden.

Brøk Odds

Hvordan er brøk odds anderledes end decimal odds? Vi tager udgangspunkt i det samme eksempel fra før, hvor brøk oddsene er præsenteret på denne måde:

Manchester City 1/1
Uafgjort 12/5
Tottenham 29/10

Brøk odds viser hvad du du vil modtage i profit for en given indsats hvis du vinder. Ligesom med decimalodds, vil vi gå mere i dybden senere. SmartBets tilbyder også odds, der er præsenteret i det amerikanske moneyline format.

For at konvertere decimal odds til brøk odds eller omvendt, kan du bruge dette værktøj til konvertering.

Fodbold Betting Gevinster

Hvordan finder du ud af hvor stor din gevinst er, hvis du har vundet på dit væddemål? Uanset hvilket oddsformat du foretrækker at benytte, er det nemt at beregne din profit fra et vundet væddemål.

Decimal Odds

Som tidligere nævnt, præsenteres decimalodds i decimaltal. Vi tager et nyt eksempel. Oddsene for kampen mellem Arsenal og Manchester United ville blive præsenteret således med decimaler:

Arsenal 2.25
Uafgjort 3.25
Manchester United 3.60

Oddset viser hvad du får udbetalt, hvis du rammer rigtigt på dit væddemål. Hvis du f.eks. spiller 100 kr. på at Arsenal vinder kampen til odds 2.25, kan du beregne din gevinst på denne måde:
Gevinst = odds x indsats
For at beregne hvor stor profit du får fra dit væddemål, skal du naturligvis trække din oprindelige indsats fra gevinsten:
Profit = (odds x indsats) - indsats
Hvis Arsenal vinder kampen i vores eksempel, får vi en profit på:

Profit = (2.25 x 100 kr.) - 100 kr.
Profit = 225 kr. - 100 kr.
Profit = 125 kr.

Så hvis du spiller 100 kr. på at Arsenal vinder kampen til odds 2.25, og de vinder kampen, får du en gevinst på 225 kr. og en profit på 125 kr.

Brøk Odds

Vi fortsætter med det samme eksempel, hvor brøk oddsene på kampen er præsenteret på denne måde:

Arsenal 5/4
Uafgjort 9/4
Manchester United 13/5

Brøk odds viser hvor stor profit du får for en given indsats.

Det første tal i brøk oddset er tælleren mens det sidste nummer er nævneren i brøken. I vores eksempel er oddset på Arsenal 5/4, så tælleren er 5 og nævneren er 4.

Det er nemt at beregne din profit ud fra brøk odds ved at benytte denne formel:

Profit = (tæller / nævner) x indsats

Igen tager vi udgangspunkt i et eksempel hvor du placerer 100 kr. på Arsenal til odds 5/4. Hvis Arsenal vinder, får du en profit på:

 Profit = (5/4) x 100 kr.
Profit = 1.25 x 100 kr.
Profit = 125 kr.

Fodbold Odds På Dagens Kampe

Uanset hvilken liga eller turnering du er interesseret i at spille på, er der bogstaveligt talt hundredevise af kampe hver dag og adskillige bookmakere der tilbyder odds på dagens kampe.

Hvis du leder efter dagens bedste fodboldodds, som omhandler kampens resultat, asian handicap eller antal mål, finder du tilgængelige odds hos en række anerkendte bookmakere såsom bet365, Unibet, Bwin og andre her på siden.

Der er dog også mange andre spiltyper at vælge mellem. SmartBets viser dig også en liste med populære bettingmarkeder såsom halvleg/fuldtid, ciffertips, begge hold scorer samt en række mere alternative markeder såsom tidspunkt for mål, gule og røde kort, hjørnespark og mange flere.

Aftenens Fodbold Odds

Leder du efter aftenens bedste fodboldodds? SmartBets giver dig overblikket over alle tilgængelige fodboldodds på alle aftenens kampe, med odds fra de største bookmakere i branchen.

Der spilles stort set vigtige fodboldkampe hver aften hele ugen. Hvis du er på udkig efter at spille på kampe i aften, har SmartBets de bedste fodboldodds inddelt efter liga, kamp og bettingmarked. Kig dig omkring på hjemmesiden og find den bookmaker, der tilbyder de bedste fodboldodds til aftenens kampe.

Odds Sammenligning

At bruge en hjemmeside for oddssammenligning såsom SmartBets er afgørende for din succes som better. Hvis du vil lave overskud i det lange løb på din fodbold-betting, er det vigtigt at du hele tiden spiller til det højest tilgængelige odds. Den bedste måde og nemmeste måde at gøre dette er, at benytte en hjemmeside for oddssammenligning.

Hvad er en hjemmeside for oddssammenligning? Det er ganske enkelt en hjemmeside der forsyner dig med odds på tværs af en række forskellige markeder, så du kan se hvilke bookmakere der tilbyder de bedste odds på den kamp du vil spille på.

Som en hjemmeside for sammenligning af fodboldodds, giver SmartBets dig lister med fodboldodds på tværs af en række forskellige bookmakere. Mange af disse bookmakere kender du formentligt allerede, og vi anbefaler at du tilføjer mange af dem til din portefølje af bookmakere.

Lad os se på et eksempel på en oddssammenligning. Lad os sige at du vil spille på et bestemt udfald i en kamp, f.eks. over 2,5 mål i en kommende Champions League kamp. Du kan finde de bedste odds på dette udfald ved at besøge SmartBets.

Hvis du er ny til betting og du besøger en hjemmeside for oddssammenligninger såsom SmartBets, vil du måske undre dig: hvorfor er der så mange forskellige odds på det samme udfald?

For eksempel kan oddset på over 2,5 mål i vores Champions League kamp måske variere mellem 1.75 og 1.85.

Så hvad forklarer forskellen i fodbold odds?

Først og fremmest kan det være et spørgsmål om holdning og vurdering. En bookmaker kan mene at chancen for at der scores mere end 2,5 mål (odds 1.75) er større end en anden bookmaker mener (odds 1.85). 

Dernæst kan en bookmaker måske have åbnet deres marked for 2,5 mål til odds 1.85. Hvis bookmakeren får en større andel af indsatser på over 2,5 mål i forhold til under 2,5 mål, vil bookmakeren sænke oddset til f.eks. 1.75 for at udjævne forskellen.

Endelig kan det være et spørgsmål om tilbagebetalingsprocenten. En bookmaker kan tilbyde bedre odds alene på baggrund af en højere tilbagebetalingsprocent end konkurrenternes.

Hvordan udarbejdes fodbold odds?

Hvem bestemmer hvad oddsene på en fodboldkamp skal være? Fodboldodds er typisk bestemt ved at benytte en række statistiske værktøjer for at vurdere chancen for hvert udfald på et marked.

Der er en række forskellige statistikker der kan benyttes til at vurdere kvaliteten og styrken af et fodboldhold. Disse inkluderer: antal scorede mål, indkasserede mål, skudforsøg, skudforsøg imod, skud på mål og hvor mange skud på mål holdet har tilladt.

Der er langt flere nuancer der indgår i at vurdere kvaliteten og styrken af et hold, der bl.a. inkluderer hvorfra på banen holdet har skudt fra, hvornår i kampen skuddene fandt sted, samt hvor stor en chance har været, også selvom det ikke resulterede i et skudforsøg.

Med disse mange statistikker ved hånden udarbejder oddssætterne chancevurderinger, der til sidst ender ud i odds på kampen. Dette sker i mange tilfælde på baggrund af en estimation af antal “forventede mål”.

For eksempel skulle Bayern München i foråret 2017 møde Real Madrid i Champions League. Baseret på statistisk analyse og data, kunne de “forventede mål” for hvert hold f.eks. være:

Bayern München 1.60
Real Madrid 1.25
Mål i alt: 2.85

Ud fra disse tal kan oddssætterne udregne sandsynligheder og dermed odds på en række forskellige bettingmarkeder.

Hvad er de bedste fodbold odds?

Den bedste til at svare på dette spørgsmål er dig selv, betteren. Selvom bookmakerne måske sætter oddsene selv, er det i sidste ende mængden af penge der spilles på et givet udfald der “korrigerer” markedet og skaber det, der er kendt som et “effektivt marked” hvor oddsene tilnærmelsesvist giver et udtryk for den korrekte chancevurdering i en kamp.

Lad os sige at Everton og Liverpool skal mødes om en uge. Markedet for asian handicaps åbner i disse odds:

Liverpool -0.75 odds 1.90
Everton +0.75 odds 1.92

Som du kan se, er Liverpool svage favoritter i dette asian handicap marked. Lad os sige at oddsene på kampdagen er ændret til:

Liverpool -0.75 odds 1.80
Everton +0.75 odds 2.00

Hvad er der sket med oddsene? Der har været flere indsatser på Liverpool med handicappet -0.75, hvilket har fået oddset til at falde fra 1.90 til 1.80, mens oddset på Everton er steget fra 1.92 til 2.00. Bettere fra hele verden har spillet på kampen og de mener at Liverpool med handicappet -0.75 bør have et odds på 1.80 i stedet for det oprindelige 1.90, og det samme gælder for Everton.

At forklare hvem og hvad der bestemmer oddsene på en fodboldkamp kan være et kompliceret emne, men i sidste ende er det i høj grad et resultat af hvor mange indsatser der har været på hvert udfald på et givet marked.

Hvorfor ændrer fodbold odds sig?

Der er forskellige årsager til at fodboldodds stiger og falder. Nogle af de mest hyppige årsager er skader, karantæner og betternes indsatser.

De første to er ganske indlysende. Hvis nogle af de faste spillere ikke er med til holdets næste kamp enten på grund af skader eller karantæner, vil oddset på holdet ofte stige mens oddset på modstanderholdet ofte vil falde.

Som nævnt tidligere, kan oddset dog også ændre sig på baggrund af betternes indsatser, dvs. mange indsatser på et specifikt udfald vil få bookmakerne til at sænke oddset for at sikre at der bliver spillet nogenlunde lige meget på hvert udfald.

Hvis du spiller live på fodbold, vil oddsene naturligvis svinge meget mere end de gør før kampen starter. Der kan være mange årsager til at liveoddsene svinger: mål, rødt kort, udskiftninger, skader, kortere tid til at score mål osv.

Odds Lommeregner

Hvad betyder fodbold odds?

Fodboldodds giver et udtryk for sandsynligheden for et udfald af en kamp.

Lad os tage et simpelt eksempel. Chelsea tager imod Manchester City i den engelske Premier League. En sejr til Chelsea udbydes til odds 2.50. Ud fra dette odds, hvad er da chancen for at Chelsea vinder kampen? Vi kan beregne sandsynligheden for at Chelsea vinder kampen ved at benytte den følgende formel:

Sandsynlighed = 1 / Decimal

I vores eksempel er beregningen denne:

Chelsea’s chance for at vinde = (1 / 2.50) x 100

Chelsea’s chance for at vinde = 0.4 x 100 = 40%

Odds 2.50 er altså et udtryk for at Chelsea har 40% chance for at vinde kampen. Vi har antaget at tilbagebetalingsprocenten på dette marked er 100%, hvilket naturligvis aldrig er tilfældet i virkeligheden. Vi kan også konvertere andre populære oddsformater til sandsynligheder. For eksempel, i brøk odds, er oddset på at Chelsea vinder 3/2. For at konvertere dette odds til en sandsynlighed, kan vi benytte denne formel:

Sandsynlighed = (nævner / (nævner + tæller)) x 100

I vores eksempel er nævneren 2 og tælleren er 3. Dermed har vi denne udregning:

Chelsea’s chance for at vinde = (2 / (2 + 3)) x 100

Chelsea’s chance for at vinde = (2 / 5) x 100

Chelsea’s chance for at vinde = 40%

Hvorfor er det så vigtigt at forstå de sandsynligheder der ligger bag bookmakernes odds? Svaret er enkelt - værdispil.

Den eneste måde du kan tjene penge på at spille på fodbold er, at placere værdispil.

Hvad er et værdispil?

Et værdispil er et væddemål, hvor du tror at sandsynligheden for et givet udfald er større end den sandsynlighed der implicit ligger i bookmakerens odds.

Hvis du i vores eksempel mener at Chelsea har 50% chance for at vinde kampen mod Manchester City, er der værdi i oddset på 2.50, da du mener at chancen for at Chelsea vinder (50%) er større end den sandsynlighed bookmakeren mener der er (40% på baggrund af odds 2.50). Hvis du mener at Chelsea har 30% chance for at besejre Manchester City, indeholder odds 2.50 ikke værdi, da du tror at Chelsea’s chance for at vinde (30%) er lavere end den sandsynlighed der ligger bag odds 2.50 (40%).

Beregning af Odds på Multispil

Mange bettere elsker multispil, især i weekenden hvor kampprogrammet er pakket med fodboldkampe.

Med SmartBets kan du finde ud af hvilken bookmaker der kan give dig det bedste odds på dine multispil. Hvis du er ny til fodbold betting, er du måske i tvivl om hvordan oddset for et multispil beregnes. Det er faktisk ganske ligetil og nemt. Lad os sige at vi vil placere et multispil med de følgende fem udfald:

Liverpool 3.00
Arsenal1.50
Chelsea 1.40
Tottenham 2.30
West Ham 3.50

Hvad vil oddset for vores multispil være? For at beregne oddset for vores multispil, skal vi ganske enkelt gange alle oddsene med hinanden.

I vores eksempel, vil det samlede odds på vores multispil derfor være:

Multispil odds = 3.00 x 1.50 x 1.40 x 2.30 x 3.50
Multispil odds = 50.715
Hvis vi placerer 100 kr. på dette multispil, og vi rammer rigtigt, får vi en profit på:
PROFIT = (50.715 X 100 kr.) - 100 kr. = 4.971,5 kr.

 

Slet ikke dårligt!

×

Vil du have dit eget gratis fodbold betting feed?

Tilpas dit feed ved at følge flere:
  • Hold
  • Ligaer

Godt valg! Du er nu på forkant med alle de bedste :name: tilbud. Lad os tilføje nogle flere præferencer for at skræddersy din SmartBets oplevelse.

Du følger :name: Lad os tilføje nogle flere præferencer for at skræddersy din SmartBets-oplevelse.

Opsæt mine præferencer

Har du allerede en bruger? Log ind
SmartBets er certificeret partner med . Spil via SmartBets overvåges af .
Menu
Søg
Log ind på SmartBets

Har du ikke en bruger? Opret
Opret dig hos SmartBets

Ved tilmelding accepterer du SmartBets Vilkår og betingelser og Fortrolighedspolitik
Kupon

Spil direkte hos din bookmaker via SmartBets.

Tilføj et væddemål for at komme i gang.